Team Secure Србија

Зашто изводити аУсклађеност и савети анализа са ТеамСецуре?

Наши људи су важни

Усклађеност и савети

Организацијеу Србија су дужни да се придржавају све строжег скупа прописа и безбедносних захтева, истовремено се баве сложеним изазовом сајбер претњи. Ми у Теам Сецуре саветујемо клијенте о релевантним законима о приватности и регулаторним захтевима, како да развију и примене системе и контроле у складу са усаглашеношћу који ублажавају унутрашње и спољне рањивости.

Осигурање данашњег и сутрашњег света

Иако се неки само брину, ми обезбеђујемо свет данашњице и сутрашњицеу Србија и другде. Сигурносне рањивости стално ометају пословање и доводе до огромних трошкова. Део наше мисије као компаније је да непрестано анализирамо најновије рањивости и хакерске трендове и методе, како бисмо боље разумели одакле би могла да дође следећа претња.

Осигурање данашњег и сутрашњег света
Почели смо са једноставним посматрањем

Почели смо са једноставним посматрањем

Све више компанија инвестира и зависи од дигиталне имовине. Ажурирање свих технологија постаје све компликованије и дуготрајније. Већина компанијау Србија једноставно немају сопствену стручност или време и знање за регрутовање ресурса сајбер безбедности који су им потребни. Наша мисија у Теам Сецуре је једноставна. Откријте, унајмите и задржите врхунске таленте за сајбер безбедност. То омогућава нашим клијентима да остану усредсређени на своје краткорочне и дугорочне циљеве пројекта и да не брину о безбедносним претњама.

Треба вам помоћ са Усклађеност и савети?

Сигурност ваше ИТ инфраструктуре требала би вам бити главни приоритет. Ступите у контакт са нама.