Team Secure Србија

Зашто ангажовати аСпецијалиста за реаговање у инцидентима са ТеамСецуре?

Специјалиста за реаговање у инцидентима - staffing

Специјалиста за реаговање у инцидентима

Одговор на инцидент описује процес којим организација решава кршење података или кибернетацк напад, као и начин на који организација покушава да управља последицама напада или кршења („инцидент“). Циљ овог процеса је ефикасно управљање инцидентом, тако да је штета ограничена, а време опоравка и трошкови минимални.

Бити стручњак за реаговање на инциденте захтева техничку стручност у најмање две од следећих области: форензика за Виндовс дискове и меморију; Цлоуд Оператионс анд Енгинееринг; Надзор мрежне сигурности (НСМ), анализа мрежног промета и анализа дневника; Цлоуд Оператионс анд Енгинееринг; Форензика за диск и меморију Уника или Линук-а; Статичка и динамичка анализа злонамерног софтвера; МИТЕР АТТ & ЦК.

Примењено знање је неопходно у једном скриптном или развојном језику (као што је Питхон).

Повећана потражња заСпецијалиста за реаговање у инцидентимау Србија

Глобална трка за регрутовање високо квалификованих радникаСпецијалиста за реаговање у инцидентима интензивира се и посебно ствара несташицу на тржиштуу Србија . Ми у тиму Сецуре специјализовали смо се за идентификовање врхунског особља за кибернетичку сигурност и њихово усклађивање са одговарајућим пословима. Наши кадровски професионалци могу црпити из великог скупа високо квалификованих и искусних људиСпецијалиста за реаговање у инцидентима кандидата и на основу нашег искуства у пољу безбедности можемо да проценимо вештине, квалификације и искуство потенцијалног кандидата како бисмо нашим клијентима пружили савршеног кандидата.

Повећана потражња заСпецијалиста за реаговање у инцидентимау Србија
Унајмите а Специјалиста за реаговање у инцидентима - staffing

Наши људи су важни

Успешном послу требају успешни запослени. За нас у Теам Сецуре здравље и добробит наших запослених су битни; наши запослени не само да доприносе расту наше организације, већ истовремено користе своје вештине, знање и таленте за постизање личног испуњења.

FAQ

Постоје ли унајмљени или уговорни трошкови приликом запошљавања аСпецијалиста за реаговање у инцидентима са Теам Сецуре?

Да. Захтевамо почетни депозит који ће се применити као кредит на вашој првој фактури када је унајмитеСпецијалиста за реаговање у инцидентима . Ако одлучите да не идете даље, депозит ће вам бити у потпуности враћен.

Како да започнем? Како да запослим својеСпецијалиста за реаговање у инцидентима ресурс?

Поједноставили смо овај поступак што је више могуће, све што треба да урадите је да одете на хттпс://ордер.теамсецуре.ио, само попуните образац и један од наших стручњака ће вам одговорити у року од 24-48 сати да бисте добили ваше подешавање налога. Тако лако!

Које начине плаћања прихватате?

Првенствено радимо са банковним жицама и обично радимо у следећим валутама: ЕУР, ЦХФ, УСД и ГБП. За мање износе прихватамо плаћања свим главним кредитним картицама.

Цан миСпецијалиста за реаговање у инцидентима рад из канцеларија наше компаније?

Да. Примена на теренуСпецијалиста за реаговање у инцидентима особље је доступно на захтев. Сви запослени у Теам Сецуреу имаће коначну реч о пресељењу, јер нам је срећа наших стручњака главни приоритет.

Сва прилагођавања трошкова живота и накнаде за пресељење преносе се на клијента. Препоручујемо ову врсту препирке током периода од 3 до 6 месеци. Клијент који тражи дугорочно пресељење на лицу места саветује се да унапред обавести Теам Сецуре како бисмо могли да ангажујемо одређенеСпецијалиста за реаговање у инцидентима кандидати који траже пресељење.

Зашто не дозволишСпецијалиста за реаговање у инцидентима да радите од куће или на даљину?

Као заштитарска компанија, познато је да је Теам Сецуре строг према запосленима поштујући интерне протоколе и безбедносне смернице, од контроле приступа до чувања свих докумената и кодова на којима се ради у вези са интелектуалном својином (ИП) наших клијената. Даљински рад и фрееланцинг су сјајни као концепт, али наши клијенти, посебно компаније из Фортуне 500 и владе, веома желе да осигурају ИП онога што њиховаСпецијалиста за реаговање у инцидентима ради, сигурно је чувано.

Колико бих требао да будем запосленСпецијалиста за реаговање у инцидентима са Теам Сецуре?

Покренули смо Теам Сецуре са циљем да понудимо нашим клијентима врхунске услуге сајбер безбедности и изградимо заједницу стручњака за сајбер безбедност, без обзира на локацију. Регрутујемо и запошљавамо вашеСпецијалиста за реаговање у инцидентима директно, у ваше име. Све порезе на запошљавање и доприносе за запошљавање плаћамо држави. Без муке за вас. Нема компликованих папира, нема административних мука за вас. Једноставна економија, могли бисте рећи.

Тржиште је веома траженоСпецијалиста за реаговање у инцидентима , а нема довољноСпецијалиста за реаговање у инцидентима обилазити, стога су цене широм света високе.

Ко поседује законска права на дело које је створио мојСпецијалиста за реаговање у инцидентима ?

Ти, клијент! Наш тим ради директно за вас и уз потпуну уплату, сва ИП права, производи и код произведени од стране Теам Сецуре ваше су власништво.

Унајмите а Специјалиста за реаговање у инцидентима

Сигурност ваше ИТ инфраструктуре требала би вам бити главни приоритет. Ступите у контакт са нама.