Team Secure Србија

Зашто изводити аКонсултације анализа са ТеамСецуре?

Наши људи су важни

Консултације

Наши консултанти за сајбер безбедносту Србија имати стручност која ће вам помоћи да будете испред цибер криминалаца. Они процењују рањивости софтвера, рачунарских система и мрежа, а затим дизајнирају и примењују најбоља безбедносна решења за потребе организације. Ми у Теам Сецуре-у дубоко разумемо где приступ организације информационој безбедности може заказати и саветујемо наше клијенте о проактивним побољшањима која се могу постићи кроз политике и поступке примене који омогућавају организацију клијентау Србија како би осигурао своју дигиталну имовину.

Осигурање данашњег и сутрашњег света

Иако се неки само брину, ми обезбеђујемо свет данашњице и сутрашњицеу Србија и другде. Сигурносне рањивости стално ометају пословање и доводе до огромних трошкова. Део наше мисије као компаније је да непрестано анализирамо најновије рањивости и хакерске трендове и методе, како бисмо боље разумели одакле би могла да дође следећа претња.

Осигурање данашњег и сутрашњег света
Почели смо са једноставним посматрањем

Почели смо са једноставним посматрањем

Све више компанија инвестира и зависи од дигиталне имовине. Ажурирање свих технологија постаје све компликованије и дуготрајније. Већина компанијау Србија једноставно немају сопствену стручност или време и знање за регрутовање ресурса сајбер безбедности који су им потребни. Наша мисија у Теам Сецуре је једноставна. Откријте, унајмите и задржите врхунске таленте за сајбер безбедност. То омогућава нашим клијентима да остану усредсређени на своје краткорочне и дугорочне циљеве пројекта и да не брину о безбедносним претњама.

Треба вам помоћ са Консултације?

Сигурност ваше ИТ инфраструктуре требала би вам бити главни приоритет. Ступите у контакт са нама.