Team Secure Србија

Зашто изводити аПреглед сигурносног кода анализа са ТеамСецуре?

Наши људи су важни

Преглед сигурносног кода

Преглед сигурносног кода је посебан задатак који укључује ручни и / или аутоматизовани преглед изворног кода апликације у циљу идентификовања сигурносних слабости у коду. Наши стручњаци преиспитују постојећи код и рангирају приоритете у контексту организације клијента, узимајући у обзир вероватноћу напада и пословни утицај кршења. Они сарађују са програмерима апликација како би пружили увиде и праксе о томе како да изворни код апликације учини звучнијим и сигурнијим применом листе најбољих пракси сигурног кодирања, укључујући проверу уноса, параметризоване изјаве, безбедне праксе управљања меморијом, шифровање података и још много тога.

Осигурање данашњег и сутрашњег света

Иако се неки само брину, ми обезбеђујемо свет данашњице и сутрашњицеу Србија и другде. Сигурносне рањивости стално ометају пословање и доводе до огромних трошкова. Део наше мисије као компаније је да непрестано анализирамо најновије рањивости и хакерске трендове и методе, како бисмо боље разумели одакле би могла да дође следећа претња.

Осигурање данашњег и сутрашњег света
Почели смо са једноставним посматрањем

Почели смо са једноставним посматрањем

Све више компанија инвестира и зависи од дигиталне имовине. Ажурирање свих технологија постаје све компликованије и дуготрајније. Већина компанијау Србија једноставно немају сопствену стручност или време и знање за регрутовање ресурса сајбер безбедности који су им потребни. Наша мисија у Теам Сецуре је једноставна. Откријте, унајмите и задржите врхунске таленте за сајбер безбедност. То омогућава нашим клијентима да остану усредсређени на своје краткорочне и дугорочне циљеве пројекта и да не брину о безбедносним претњама.

Треба вам помоћ са Преглед сигурносног кода?

Сигурност ваше ИТ инфраструктуре требала би вам бити главни приоритет. Ступите у контакт са нама.