Team Secure Србија

Зашто изводити аОбука и свест анализа са ТеамСецуре?

Наши људи су важни

Обука и свест

Хакери увек развијају своје приступе и технологије, тако да ваша компанија мора увек да надограђује своју обуку о свесности сајбер безбедности као саставни део културе безбедности ваше компаније.

Ваши запослени су ваша прва и примарна линија одбране од криминала на мрежи, па би ваше најсигурније улагање било да их опремите знањем и вештинама које су им потребне да би се заштитили од криминалних елемената. Ми у Теам Сецуре развили смо програме обуке засноване на симулацијама напада у стварном животу, у складу са најновијим криминалним трендовима, а својим клијентима покривамо теме попут: како уочити причвршћивање црвених заставица, одбрамбене процедуре, како створити ефикасан план за реакцију на претњу .

Осигурање данашњег и сутрашњег света

Иако се неки само брину, ми обезбеђујемо свет данашњице и сутрашњицеу Србија и другде. Сигурносне рањивости стално ометају пословање и доводе до огромних трошкова. Део наше мисије као компаније је да непрестано анализирамо најновије рањивости и хакерске трендове и методе, како бисмо боље разумели одакле би могла да дође следећа претња.

Осигурање данашњег и сутрашњег света
Почели смо са једноставним посматрањем

Почели смо са једноставним посматрањем

Све више компанија инвестира и зависи од дигиталне имовине. Ажурирање свих технологија постаје све компликованије и дуготрајније. Већина компанијау Србија једноставно немају сопствену стручност или време и знање за регрутовање ресурса сајбер безбедности који су им потребни. Наша мисија у Теам Сецуре је једноставна. Откријте, унајмите и задржите врхунске таленте за сајбер безбедност. То омогућава нашим клијентима да остану усредсређени на своје краткорочне и дугорочне циљеве пројекта и да не брину о безбедносним претњама.

Треба вам помоћ са Обука и свест?

Сигурност ваше ИТ инфраструктуре требала би вам бити главни приоритет. Ступите у контакт са нама.