Team Secure Србија

Зашто изводити аСоцијални инжењеринг анализа са ТеамСецуре?

Наши људи су важни

Социјални инжењеринг

Социјални инжењеринг се односи на употребу различитих метода обмане за манипулисање појединцима у откривању поверљивих или личних података који се могу користити у лажне сврхе. Напади се у великој мјери ослањају на људску интеракцију и често укључују манипулисање људима да прекрше уобичајене сигурносне процедуре како би стекли приступ системима, мрежама или физичким локацијама или ради финансијске добити. Ми у Теам Сецуре препознајемо да понашање запослених може имати велики утицај на информациону сигурност у организацијама и са клијентима радимо на обукама и праксама за управљање културом информационе безбедности, користећи приступ у пет корака: пре-евалуација, стратешко планирање, оперативно планирање , примена и накнадна евалуација.

Осигурање данашњег и сутрашњег света

Иако се неки само брину, ми обезбеђујемо свет данашњице и сутрашњицеу Србија и другде. Сигурносне рањивости стално ометају пословање и доводе до огромних трошкова. Део наше мисије као компаније је да непрестано анализирамо најновије рањивости и хакерске трендове и методе, како бисмо боље разумели одакле би могла да дође следећа претња.

Осигурање данашњег и сутрашњег света
Почели смо са једноставним посматрањем

Почели смо са једноставним посматрањем

Све више компанија инвестира и зависи од дигиталне имовине. Ажурирање свих технологија постаје све компликованије и дуготрајније. Већина компанијау Србија једноставно немају сопствену стручност или време и знање за регрутовање ресурса сајбер безбедности који су им потребни. Наша мисија у Теам Сецуре је једноставна. Откријте, унајмите и задржите врхунске таленте за сајбер безбедност. То омогућава нашим клијентима да остану усредсређени на своје краткорочне и дугорочне циљеве пројекта и да не брину о безбедносним претњама.

Треба вам помоћ са Социјални инжењеринг?

Сигурност ваше ИТ инфраструктуре требала би вам бити главни приоритет. Ступите у контакт са нама.