Team Secure Србија

Зашто изводити аПрограм одговорног обелодањивања анализа са ТеамСецуре?

Наши људи су важни

Програм одговорног обелодањивања

Одговорно откривање је модел откривања рањивости у којем се рањивост или проблем откривају тек након одређеног временског периода који омогућава да се рањивост или проблем поправи или поправи. Наш тим стручњака има искуства у раду са нашим клијентима на идентификовању рањивости и пријављивању њиховог развојног тима за хитно решење или развијање заобилазног решења. Сарадња са нама заштитиће рањивости вашег система од откривања јавности пре него што будете спремни за примену исправке.

Осигурање данашњег и сутрашњег света

Иако се неки само брину, ми обезбеђујемо свет данашњице и сутрашњицеу Србија и другде. Сигурносне рањивости стално ометају пословање и доводе до огромних трошкова. Део наше мисије као компаније је да непрестано анализирамо најновије рањивости и хакерске трендове и методе, како бисмо боље разумели одакле би могла да дође следећа претња.

Осигурање данашњег и сутрашњег света
Почели смо са једноставним посматрањем

Почели смо са једноставним посматрањем

Све више компанија инвестира и зависи од дигиталне имовине. Ажурирање свих технологија постаје све компликованије и дуготрајније. Већина компанијау Србија једноставно немају сопствену стручност или време и знање за регрутовање ресурса сајбер безбедности који су им потребни. Наша мисија у Теам Сецуре је једноставна. Откријте, унајмите и задржите врхунске таленте за сајбер безбедност. То омогућава нашим клијентима да остану усредсређени на своје краткорочне и дугорочне циљеве пројекта и да не брину о безбедносним претњама.

Треба вам помоћ са Програм одговорног обелодањивања?

Сигурност ваше ИТ инфраструктуре требала би вам бити главни приоритет. Ступите у контакт са нама.