Team Secure Србија

Зашто изводити аУсклађеност са ГДПР-ом анализа са ТеамСецуре?

Наши људи су важни

Усклађеност са ГДПР-ом

Наши стручњаци у тиму Сецуре имају стручно знање о закону и пракси заштите податакау Србија и имају искуства у примени одговарајућих техничких и организационих мера које следе принципе заштите података према шест законитих основа утврђених уредбом (сагласност, уговор, јавни задатак, витални интерес, легитимни интерес или законски захтев).

Наши стручњаци могу помоћи вашој организацији да осмисли пословне процесе који пружају заштитне мере за заштиту личних података до нивоа заштите података потребног за оно што обрађују контролори података и процесор података.

Осигурање данашњег и сутрашњег света

Иако се неки само брину, ми обезбеђујемо свет данашњице и сутрашњицеу Србија и другде. Сигурносне рањивости стално ометају пословање и доводе до огромних трошкова. Део наше мисије као компаније је да непрестано анализирамо најновије рањивости и хакерске трендове и методе, како бисмо боље разумели одакле би могла да дође следећа претња.

Осигурање данашњег и сутрашњег света
Почели смо са једноставним посматрањем

Почели смо са једноставним посматрањем

Све више компанија инвестира и зависи од дигиталне имовине. Ажурирање свих технологија постаје све компликованије и дуготрајније. Већина компанијау Србија једноставно немају сопствену стручност или време и знање за регрутовање ресурса сајбер безбедности који су им потребни. Наша мисија у Теам Сецуре је једноставна. Откријте, унајмите и задржите врхунске таленте за сајбер безбедност. То омогућава нашим клијентима да остану усредсређени на своје краткорочне и дугорочне циљеве пројекта и да не брину о безбедносним претњама.

Треба вам помоћ са Усклађеност са ГДПР-ом?

Сигурност ваше ИТ инфраструктуре требала би вам бити главни приоритет. Ступите у контакт са нама.