Team Secure Србија

Зашто изводити аУправљане службе безбедности анализа са ТеамСецуре?

Наши људи су важни

Управљане службе безбедности

Више организацијау Србија обраћају се управљаним безбедносним службама како би проширили своје безбедносне могућности и смањили оптерећење свог интерног ИТ особља. Као управљани добављач безбедносних услуга (МССП), Теам Сецуре управља безбедносним процесима са наше локације, омогућавајући предузећима да воде уобичајено пословање уз минимално упадање због безбедносних иницијатива, док одржавамо сталну линију комуникације и непрекидно извештавање о послу. Преношењем оутсоурцинга у тим Сецуре, требало би да очекујете да остварите уштеду трошкова уклањањем потребе за одржавањем интерног особља за ИТ безбедност на лицу места.

Осигурање данашњег и сутрашњег света

Иако се неки само брину, ми обезбеђујемо свет данашњице и сутрашњицеу Србија и другде. Сигурносне рањивости стално ометају пословање и доводе до огромних трошкова. Део наше мисије као компаније је да непрестано анализирамо најновије рањивости и хакерске трендове и методе, како бисмо боље разумели одакле би могла да дође следећа претња.

Осигурање данашњег и сутрашњег света
Почели смо са једноставним посматрањем

Почели смо са једноставним посматрањем

Све више компанија инвестира и зависи од дигиталне имовине. Ажурирање свих технологија постаје све компликованије и дуготрајније. Већина компанијау Србија једноставно немају сопствену стручност или време и знање за регрутовање ресурса сајбер безбедности који су им потребни. Наша мисија у Теам Сецуре је једноставна. Откријте, унајмите и задржите врхунске таленте за сајбер безбедност. То омогућава нашим клијентима да остану усредсређени на своје краткорочне и дугорочне циљеве пројекта и да не брину о безбедносним претњама.

Треба вам помоћ са Управљане службе безбедности?

Сигурност ваше ИТ инфраструктуре требала би вам бити главни приоритет. Ступите у контакт са нама.