Team Secure Србија

Зашто ангажовати аМенаџер за одговор на инциденте са ТеамСецуре?

Менаџер за одговор на инциденте - staffing

Менаџер за одговор на инциденте

Одговор на инцидент описује поступак којим организација решава кршење података или кибернетачки напад, као и начин на који организација покушава да управља последицама напада или кршења („инцидент“). Циљ овог процеса је ефикасно управљање инцидентом, тако да је штета ограничена, а време опоравка и трошкови минимални.

Менаџер за одговор на инциденте надгледа тим ИТ професионалаца који реагују на сајбер нападе, упаде у мрежу и рачунарске злочине. Одговорности су усмеравање особља обезбеђења које истражује кршења безбедности и спроводи противмере.

Да бисте били менаџер одговора на инциденте, потребна је техничка стручност у најмање две од следећих области: форензика Виндовс диска и меморије; Цлоуд Оператионс анд Енгинееринг; Надзор мрежне сигурности (НСМ), анализа мрежног промета и анализа дневника; Цлоуд Оператионс анд Енгинееринг; Форензика за диск и меморију Уника или Линук-а; Статичка и динамичка анализа злонамерног софтвера; МИТЕР АТТ & ЦК.

Примењено знање је неопходно у једном скриптном или развојном језику (као што је Питхон).

Повећана потражња заМенаџер за одговор на инцидентеу Србија

Глобална трка за регрутовање високо квалификованих радникаМенаџер за одговор на инциденте интензивира се и посебно ствара несташицу на тржиштуу Србија . Ми у тиму Сецуре специјализовали смо се за идентификовање врхунског особља за кибернетичку сигурност и њихово усклађивање са одговарајућим пословима. Наши кадровски професионалци могу црпити из великог скупа високо квалификованих и искусних људиМенаџер за одговор на инциденте кандидата и на основу нашег искуства у пољу безбедности можемо да проценимо вештине, квалификације и искуство потенцијалног кандидата како бисмо нашим клијентима пружили савршеног кандидата.

Повећана потражња заМенаџер за одговор на инцидентеу Србија
Унајмите а Менаџер за одговор на инциденте - staffing

Наши људи су важни

Успешном послу требају успешни запослени. За нас у Теам Сецуре здравље и добробит наших запослених су битни; наши запослени не само да доприносе расту наше организације, већ истовремено користе своје вештине, знање и таленте за постизање личног испуњења.

FAQ

Постоје ли унајмљени или уговорни трошкови приликом запошљавања аМенаџер за одговор на инциденте са Теам Сецуре?

Да. Захтевамо почетни депозит који ће се применити као кредит на вашој првој фактури када је унајмитеМенаџер за одговор на инциденте . Ако одлучите да не идете даље, депозит ће вам бити у потпуности враћен.

Како да започнем? Како да запослим својеМенаџер за одговор на инциденте ресурс?

Поједноставили смо овај поступак што је више могуће, све што треба да урадите је да одете на хттпс://ордер.теамсецуре.ио, само попуните образац и један од наших стручњака ће вам одговорити у року од 24-48 сати да бисте добили ваше подешавање налога. Тако лако!

Које начине плаћања прихватате?

Првенствено радимо са банковним жицама и обично радимо у следећим валутама: ЕУР, ЦХФ, УСД и ГБП. За мање износе прихватамо плаћања свим главним кредитним картицама.

Цан миМенаџер за одговор на инциденте рад из канцеларија наше компаније?

Да. Примена на теренуМенаџер за одговор на инциденте особље је доступно на захтев. Сви запослени у Теам Сецуреу имаће коначну реч о пресељењу, јер нам је срећа наших стручњака главни приоритет.

Сва прилагођавања трошкова живота и накнаде за пресељење преносе се на клијента. Препоручујемо ову врсту препирке током периода од 3 до 6 месеци. Клијент који тражи дугорочно пресељење на лицу места саветује се да унапред обавести Теам Сецуре како бисмо могли да ангажујемо одређенеМенаџер за одговор на инциденте кандидати који траже пресељење.

Зашто не дозволишМенаџер за одговор на инциденте да радите од куће или на даљину?

Као заштитарска компанија, познато је да је Теам Сецуре строг према запосленима поштујући интерне протоколе и безбедносне смернице, од контроле приступа до чувања свих докумената и кодова на којима се ради у вези са интелектуалном својином (ИП) наших клијената. Даљински рад и фрееланцинг су сјајни као концепт, али наши клијенти, посебно компаније из Фортуне 500 и владе, веома желе да осигурају ИП онога што њиховаМенаџер за одговор на инциденте ради, сигурно је чувано.

Колико бих требао да будем запосленМенаџер за одговор на инциденте са Теам Сецуре?

Покренули смо Теам Сецуре са циљем да понудимо нашим клијентима врхунске услуге сајбер безбедности и изградимо заједницу стручњака за сајбер безбедност, без обзира на локацију. Регрутујемо и запошљавамо вашеМенаџер за одговор на инциденте директно, у ваше име. Све порезе на запошљавање и доприносе за запошљавање плаћамо држави. Без муке за вас. Нема компликованих папира, нема административних мука за вас. Једноставна економија, могли бисте рећи.

Тржиште је веома траженоМенаџер за одговор на инциденте , а нема довољноМенаџер за одговор на инциденте обилазити, стога су цене широм света високе.

Ко поседује законска права на дело које је створио мојМенаџер за одговор на инциденте ?

Ти, клијент! Наш тим ради директно за вас и уз потпуну уплату, сва ИП права, производи и код произведени од стране Теам Сецуре ваше су власништво.

Унајмите а Менаџер за одговор на инциденте

Сигурност ваше ИТ инфраструктуре требала би вам бити главни приоритет. Ступите у контакт са нама.