Team Secure Србија

Зашто ангажовати аИнжењер безбедности са ТеамСецуре?

Инжењер безбедности - staffing

Инжењер безбедности

Главни фокус инжењера за ИТ безбедност је на контроли квалитета у оквиру ИТ инфраструктуре. То укључује пројектовање, изградњу и одбрану скалабилних, сигурних и робусних система, као и рад на оперативним системима и мрежама дата центара.

Поред развојног дела, две важне вештине које би инжењер безбедности требало да има састоје се у помагању организацији да разуме напредне сајбер претње и стварању стратегија за заштиту тих мрежа.

Бити сигурносни инжењер подразумева дубоко познавање рањивости безбедности апликација (ОВАС Сецурити Фрамеворк) и присуство на једном од следећих сертификата: Сецурити +, ЦРИСЦ, ЦЕХ.

Повећана потражња заИнжењер безбедностиу Србија

Глобална трка за регрутовање високо квалификованих радникаИнжењер безбедности интензивира се и посебно ствара несташицу на тржиштуу Србија . Ми у тиму Сецуре специјализовали смо се за идентификовање врхунског особља за кибернетичку сигурност и њихово усклађивање са одговарајућим пословима. Наши кадровски професионалци могу црпити из великог скупа високо квалификованих и искусних људиИнжењер безбедности кандидата и на основу нашег искуства у пољу безбедности можемо да проценимо вештине, квалификације и искуство потенцијалног кандидата како бисмо нашим клијентима пружили савршеног кандидата.

Повећана потражња заИнжењер безбедностиу Србија
Унајмите а Инжењер безбедности - staffing

Наши људи су важни

Успешном послу требају успешни запослени. За нас у Теам Сецуре здравље и добробит наших запослених су битни; наши запослени не само да доприносе расту наше организације, већ истовремено користе своје вештине, знање и таленте за постизање личног испуњења.

FAQ

Постоје ли унајмљени или уговорни трошкови приликом запошљавања аИнжењер безбедности са Теам Сецуре?

Да. Захтевамо почетни депозит који ће се применити као кредит на вашој првој фактури када је унајмитеИнжењер безбедности . Ако одлучите да не идете даље, депозит ће вам бити у потпуности враћен.

Како да започнем? Како да запослим својеИнжењер безбедности ресурс?

Поједноставили смо овај поступак што је више могуће, све што треба да урадите је да одете на хттпс://ордер.теамсецуре.ио, само попуните образац и један од наших стручњака ће вам одговорити у року од 24-48 сати да бисте добили ваше подешавање налога. Тако лако!

Које начине плаћања прихватате?

Првенствено радимо са банковним жицама и обично радимо у следећим валутама: ЕУР, ЦХФ, УСД и ГБП. За мање износе прихватамо плаћања свим главним кредитним картицама.

Цан миИнжењер безбедности рад из канцеларија наше компаније?

Да. Примена на теренуИнжењер безбедности особље је доступно на захтев. Сви запослени у Теам Сецуреу имаће коначну реч о пресељењу, јер нам је срећа наших стручњака главни приоритет.

Сва прилагођавања трошкова живота и накнаде за пресељење преносе се на клијента. Препоручујемо ову врсту препирке током периода од 3 до 6 месеци. Клијент који тражи дугорочно пресељење на лицу места саветује се да унапред обавести Теам Сецуре како бисмо могли да ангажујемо одређенеИнжењер безбедности кандидати који траже пресељење.

Зашто не дозволишИнжењер безбедности да радите од куће или на даљину?

Као заштитарска компанија, познато је да је Теам Сецуре строг према запосленима поштујући интерне протоколе и безбедносне смернице, од контроле приступа до чувања свих докумената и кодова на којима се ради у вези са интелектуалном својином (ИП) наших клијената. Даљински рад и фрееланцинг су сјајни као концепт, али наши клијенти, посебно компаније из Фортуне 500 и владе, веома желе да осигурају ИП онога што њиховаИнжењер безбедности ради, сигурно је чувано.

Колико бих требао да будем запосленИнжењер безбедности са Теам Сецуре?

Покренули смо Теам Сецуре са циљем да понудимо нашим клијентима врхунске услуге сајбер безбедности и изградимо заједницу стручњака за сајбер безбедност, без обзира на локацију. Регрутујемо и запошљавамо вашеИнжењер безбедности директно, у ваше име. Све порезе на запошљавање и доприносе за запошљавање плаћамо држави. Без муке за вас. Нема компликованих папира, нема административних мука за вас. Једноставна економија, могли бисте рећи.

Тржиште је веома траженоИнжењер безбедности , а нема довољноИнжењер безбедности обилазити, стога су цене широм света високе.

Ко поседује законска права на дело које је створио мојИнжењер безбедности ?

Ти, клијент! Наш тим ради директно за вас и уз потпуну уплату, сва ИП права, производи и код произведени од стране Теам Сецуре ваше су власништво.

Унајмите а Инжењер безбедности

Сигурност ваше ИТ инфраструктуре требала би вам бити главни приоритет. Ступите у контакт са нама.