Team Secure Србија

Зашто ангажовати аДевОпс специјалиста са ТеамСецуре?

ДевОпс специјалиста - staffing

ДевОпс специјалиста

ДевОпс се састоји из два дела, развоја софтвера (Дев) и ИТ операција (Опс). Циљ је скраћивање животног циклуса развоја система, као и пружање високог квалитета софтвера. Специјалиста за ДевОпс одговоран је за управљање ИТ инфраструктуром у складу са захтевима подржаног софтверског кода који је намењен у хибридном окружењу са више станара.

Будући да је ДевОпс форматиран комбиновањем развоја софтвера и ИТ операција, специјалиста за ДевОпс може бити програмер који је прешао у операције или системски администратор који се преселио у домену кодирања. Да бисте били специјалиста за ДевОпс, потребно је разумевање и искуство у најмање два од следећег: Уник оперативни системи, Питхон Сцриптинг, МИСКЛ база података, Томцат апликациони сервери. Додата вредност стручњаку за ДевОпс је знање о тестирању и примени оквира и алата за аутоматизацију као ЈМетер тестови или Серенити.

Повећана потражња заДевОпс специјалистау Србија

Глобална трка за регрутовање високо квалификованих радникаДевОпс специјалиста интензивира се и посебно ствара несташицу на тржиштуу Србија . Ми у тиму Сецуре специјализовали смо се за идентификовање врхунског особља за кибернетичку сигурност и њихово усклађивање са одговарајућим пословима. Наши кадровски професионалци могу црпити из великог скупа високо квалификованих и искусних људиДевОпс специјалиста кандидата и на основу нашег искуства у пољу безбедности можемо да проценимо вештине, квалификације и искуство потенцијалног кандидата како бисмо нашим клијентима пружили савршеног кандидата.

Повећана потражња заДевОпс специјалистау Србија
Унајмите а ДевОпс специјалиста - staffing

Наши људи су важни

Успешном послу требају успешни запослени. За нас у Теам Сецуре здравље и добробит наших запослених су битни; наши запослени не само да доприносе расту наше организације, већ истовремено користе своје вештине, знање и таленте за постизање личног испуњења.

FAQ

Постоје ли унајмљени или уговорни трошкови приликом запошљавања аДевОпс специјалиста са Теам Сецуре?

Да. Захтевамо почетни депозит који ће се применити као кредит на вашој првој фактури када је унајмитеДевОпс специјалиста . Ако одлучите да не идете даље, депозит ће вам бити у потпуности враћен.

Како да започнем? Како да запослим својеДевОпс специјалиста ресурс?

Поједноставили смо овај поступак што је више могуће, све што треба да урадите је да одете на хттпс://ордер.теамсецуре.ио, само попуните образац и један од наших стручњака ће вам одговорити у року од 24-48 сати да бисте добили ваше подешавање налога. Тако лако!

Које начине плаћања прихватате?

Првенствено радимо са банковним жицама и обично радимо у следећим валутама: ЕУР, ЦХФ, УСД и ГБП. За мање износе прихватамо плаћања свим главним кредитним картицама.

Цан миДевОпс специјалиста рад из канцеларија наше компаније?

Да. Примена на теренуДевОпс специјалиста особље је доступно на захтев. Сви запослени у Теам Сецуреу имаће коначну реч о пресељењу, јер нам је срећа наших стручњака главни приоритет.

Сва прилагођавања трошкова живота и накнаде за пресељење преносе се на клијента. Препоручујемо ову врсту препирке током периода од 3 до 6 месеци. Клијент који тражи дугорочно пресељење на лицу места саветује се да унапред обавести Теам Сецуре како бисмо могли да ангажујемо одређенеДевОпс специјалиста кандидати који траже пресељење.

Зашто не дозволишДевОпс специјалиста да радите од куће или на даљину?

Као заштитарска компанија, познато је да је Теам Сецуре строг према запосленима поштујући интерне протоколе и безбедносне смернице, од контроле приступа до чувања свих докумената и кодова на којима се ради у вези са интелектуалном својином (ИП) наших клијената. Даљински рад и фрееланцинг су сјајни као концепт, али наши клијенти, посебно компаније из Фортуне 500 и владе, веома желе да осигурају ИП онога што њиховаДевОпс специјалиста ради, сигурно је чувано.

Колико бих требао да будем запосленДевОпс специјалиста са Теам Сецуре?

Покренули смо Теам Сецуре са циљем да понудимо нашим клијентима врхунске услуге сајбер безбедности и изградимо заједницу стручњака за сајбер безбедност, без обзира на локацију. Регрутујемо и запошљавамо вашеДевОпс специјалиста директно, у ваше име. Све порезе на запошљавање и доприносе за запошљавање плаћамо држави. Без муке за вас. Нема компликованих папира, нема административних мука за вас. Једноставна економија, могли бисте рећи.

Тржиште је веома траженоДевОпс специјалиста , а нема довољноДевОпс специјалиста обилазити, стога су цене широм света високе.

Ко поседује законска права на дело које је створио мојДевОпс специјалиста ?

Ти, клијент! Наш тим ради директно за вас и уз потпуну уплату, сва ИП права, производи и код произведени од стране Теам Сецуре ваше су власништво.

Унајмите а ДевОпс специјалиста

Сигурност ваше ИТ инфраструктуре требала би вам бити главни приоритет. Ступите у контакт са нама.